2Cmore TT_RGB witte letters.png

JUNIOR ACCOUNTMANAGER DUURZAAM

Elektrotechiek is sterk in ontwikkeling! De markt vraagt steeds meer om slimme én veilige oplossingen om de energietransitie vorm te geven en onze opdrachtgever heeft de oplossingen die daaraan bijdragen. Naast de producten voor de Industrie, waar heel de Elektrotechniek hen van kent, bieden zij Innovatie producten voor veiligheid (Arcostop) en Energiemanagement (Solar Gateway) bij PV-systemen. Met die laatste ga jij aan de slag!

DE BAAN

ls Junior Accountmanager Duurzaam lever je een essentiële bijdrage aan het ontwikkelen van ons pakket duurzame oplossingen. Naast het verder ontwikkelen van de relatie met en de verkoop aan bestaande klanten, houd je je ook bezig met uitbreiding van je portefeuille. Steekwoorden voor deze functie zijn: acquisitie, relatie bouwen, projectmatige verkoop en ‘consultative selling’.

Je bent op de hoogte van de allernieuwste trends, ontwikkelingen en productinnovaties, die je proactief deelt met bestaande relaties en prospects. De klantwens staat voorop. Je denkt mee en komt met oplossingen om de klant te helpen bij het realiseren van duurzame projecten. Of het nu PV-installaties, windmolens, UPS- en/of laadpalen zijn, jij begeleidt de klant. In deze rol heb je veelvuldig klantcontact op verschillende niveaus in de organisatie, je schakelt moeiteloos met engineers, inkopers en directie. Intern spar je vaak met de commerciële binnendienst, Sales Manager en toeleveranciers.

JE PROFIEL

  • Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt bent toe aan je 2e stap in een technisch commerciële functie en je brengt kennis mee uit de installatiebranche of PV-installatie;

  • Je bent commercieel gedreven, klant- en resultaatgericht en bouwt graag aan een goede relatie;

  • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken.

WIJ BIEDEN

Een enorm uitdagende functie voor een commercieel gedreven Junior Accountmanager. Een zelfstandige buitendienstrol, waar je wel een onderdeel uitmaakt van ons enthousiaste verkoopteam. Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

2C&More Technics & Technology verzorgt de selectie en begeleid je om het beste uit jezelf te halen, quick wins in je ontwikkeling te realiseren en maken een plan met je om goed te landen in de organisatie wanneer de keuze op jou valt. 

HERKEN JE JEZELF IN BOVENSTAAND PROFIEL?

Neem contact op met 2C & More Technics & Technology!